Invata limba germana pe cont propriu, gratis de acasa cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: exprimarea timpului, vreme, activitati zilnice, anotimpuri, etc. Se adreseaza incepatorilor si celor care merg in Frankfurt si vor sa afle detalii despre timp, vreme si fenomene ale naturii. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti scrierea corecta a cuvintelor in limba germana, sa intelegi prognoza meteo din Germania si sa vorbesti in nemteste despre timp. Poti invata aceste conversatii citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana sau facand traducerile din romana in germana si comparandu-le cu cele initiale, singur sau in colaborare cu o alta persoana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Ceasul este 4 fix/ Este ora 4. Ma voi duce la intalnire la 2 si un sfert/ la 2 si 15 minute. Es ist vier Uhr. Ich werde um Viertel nach zwei Uhr / um zwei Uhr und fϋnfzehn Minuten zu der Sitzung gehen.
Ei au ajuns la munca la 7 jumatate/ 7 si 30 de minute. Voi ar fi trebuit sa ajungeti la 9 fara un sfert/ cu 15 minute inainte de 9, asa cum am stabilit. Sie kammen zur Arbeit um halb acht Uhr/ um sieben Uhr dreißig. Ihr solltet um Viertel vor neun Uhr/ fϋnfzehn Minuten bis neun Uhr ankommen, wie wir festgestellt haben.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Cat este ceasul/ora?
  2. Activitati in cursul saptamanii
  3. Activitati zilnice
  4. Unitati de timp
  5. Zilele saptamanii
  6. Lunile anului in popor
  7. Anotimpurile
  8. Lunile anului
  9. Despre vreme
  10. Prognoza meteo
  11. Adverbe/locutiuni
  12. Fenomene ale naturii
  13. Fenomene meteorologice
  1. Wie spät ist es?
  2. Tätigkeiten während der Woche
  3. Tägliche Tätigkeiten
  4. Zeiteinheiten
  5. Die Wochentagen
  6. Die Monaten des Jahren
  7. Die Jahreszeiten
  8. Die Monaten Jares
  9. Über das Wetter
  10. Das Wettervorhersage
  11. Adverben/Zeitlokutionen
  12. Naturerscheinungen
  13. Meteorologisches Phänomen
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, a intarzia, secunde, ore, o data pe saptamana, luna viitoare, deceniu, zilele saptamanii, luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica, in fiecare dimineata, inainte de pranz, ploi pe timp de toamna, furtuni la munte, tunete si fulgere, tornade, tsunami, umbrela pe timp de ploaie, grindina, lapovita, vreme stabila, a ploua, a ninge, strat de zapada, cod portocaliu, galben, stirile meteo, vremea de maine, consultarea barometrului, frig, umezeala, ninsori, cer senin, cer innorat, sanse de precipitatii, a bate vantul, presiune atmosferica, temperatura minima / maxima, probleme de vizibilitate, gheata, a intreba de vreme, a se intuneca, zile frumoase