Invata limba germana corect, free, de acasa cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: mersul la posta si primirea/expedierea coletelor si scrisorilor, trecerea la vama, cazarea la hotel, astrologie, ingrijirea corporala, etc. Se adreseaza incepatorilor si celor care merg in Belgia si se confrunta cu diferite probleme care cer cunoasterea acestor expresii specifice. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti reguli de pronuntie si de gramatica. Poti invata aceste conversatii citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
La Restaurant Este o placere pentru mine sa va pot servi in aceasta seara. Ea a fost foarte multumita de anagajatii restaurantului. Im Restaurant Es freut mich Ihnen/ihnen diesen Abend zu bedienen. Sie war sehr zufrieden mit den Angestellten des Restaurants.
Au vrut sa comande doar de baut. Ar fi cazul sa venim mai des in acest local, pentru ca ofera o atmosfera placuta. Sie wollten nur Getränke bestellen. Wir sollen häufiger in diesen Ort kommen, weil es ein erfreutes Ambiente bietet.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. La posta
  2. La vama
  3. La hotel
  4. Astrologie
  5. Ingrijire corporala
  6. Partile corpului
  7. Evenimente importante
  8. Evenimente religioase
  9. La resturant
  1. Am Postamt
  2. Am Zollamt
  3. Im Hotel
  4. Astrologie
  5. Korperliche Pflege
  6. Die Körperteile
  7. Wichtige Ereignisse
  8. Religiöse Ereignisse
  9. Am Restaurant
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, trimiterea unui colet, expeditor, destinatar, adrese de pus pe plic, timbre, vama, arme albe, scopul vizitei, evitarea atentatelor, scopul si durata vizitei, obiective turistiec, arme de foc, zodia, credinta in horoscop, citirea in palma, numerologie, zodii, masaj, a innota, coafare, aromaterapie, impachetari cu namol, sampon, pasta de dinti, ziua de nastere, divort, prima intalnire, bacalaureat, nasterea primului copil, petreceri de logodna, botez, nunta, licenta, craciun, anul nou, ziua mamei, 8 martie