Studiaza limba germana eficient, free, pe net cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre familie, rude si relatiile cu acestia. Se adreseaza incepatorilor, intermediarilor si celor care merg in Berlin si discuta cu un strain despre ei, despre familia si rudele lor si despre obiceiurile si traditiile de familie. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti formarea cuvintelor in limba germana, reguli de scriere si de pronuntie. Poti invata aceste conversatii citind textul si facand traducerile din romana in germana, apoi comparand traducerile tale cu cele de pe site.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Mama este foarte aranjata cand iese in oras. Toti membrii familiei vor ajuta cu voie buna la curatenie? Meine Mutter ist sehr schick, wenn sie rausgeht. Werden alle Familienmitglieder mit Heiterkeit am Reinigen beitragen?
Mama vitrega nu ne-a ajutat cand ne-am mutat in casa cea noua. Bebelusul vesel/ Bebelusii veseli ar trebui sa nu mai planga atat de mult. Die Stiefmutter hat uns nicht geholfen, als wir in dem neuen Haus umgezogen sind. Das fröhliche Baby sollte/ Die fröhlichen Babys sollten nicht so viel weinen.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Despre familie
  2. Curatenia si mancarea
  3. Grade de rudenie
  4. Despre rude
  5. Certuri in familie
  6. Rude
  1. Über die Familie
  2. Sauberkeit und Essen
  3. Graden der Verwandschaft
  4. Über die Verwandten
  5. Familienstreiten
  6. Der Verwandschaft
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, familie, printi, copii, unchi, matusa, bunici, nepoti, verisori, nasi de cununie, nasi de botez, bona, mancare, curatenie, rude, certuri in familie, frati, surori