Invatatul limbii germane rapid si singur gratuit pe internet cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: calculator, internet, tehnologia moderna, retele de socializare, componente ale calculatorului. Se adreseaza adultilor si celor interesti sa-si aprofundeze vocabularul legat de noile tehnologii, sa inteleaga conversatii in limba germana sau sa cumpere un calculator din Luxemburg. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti limba germana rapid si sigur. Poti invata aceste fraze citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Noi nu utilizam prea des internetul Ei isi vor cumpara un alt soft cat de curand. Wir haben das Internet nicht oft benutzt. Sie werden bald eine andere Software kaufen.
Tableta ei cea noua s-a stricat deodata. Nu ar trebui sa pice retelele de internet. Die neue Tablette brach plötzlich. Die Internet-Netzwerke sollten nicht unterbrechen.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Internetul si calculatoarele
  2. Viata si socializarea pe internet
  3. Muzica,Filme,Documente
  4. Lucrul cu laptopul
  5. Tehnologia moderna
  6. Concepte tehnice
  1. Das Internet und Computers
  2. Leben und Soziale Netze auf Internet
  3. Musik, Filme, Dokumente
  4. Arbeiten mit Laptop
  5. Moderne Technologie
  6. Technische Konzepte
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit,online,software, tableta, retea de internet, hard calculator, a face cumparaturi pe internet, monitor, tastatura, cablu de date, baterii de laptop, retele de socializare, reduceri online, mouse, retele de socializare, reduceri online, carcasa calculator, filme youtube, comentarii twitter, dependenta de facebook, postare de poze pe site-uri, importanta socializarii, descarca de pe internet,discutii virtuale, salavarea documentelor pe calculator, a asculta muzica, cursuri de calculatoare, recalificare profesionala, competente digitale necesare la angajare, microfon, camera web, soft antivirus, a stoca informatii pe stick, card de memorie,a creea fisier, a sterge documente, monitorul si probleme cu vederea, jocuri online, o vorbi online, beneficii laptop, sistem de operare, sotacare de informatii, activare / dezactivare cont, accesarea simultana a mai multor siteuri, adresa de email, cumparaturi online, legalitate si ilegalitate online, utilizator si parola