Invata limba germana eficace online cu aceste cuvinte uzuale audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: cum sa sustii un interviu de angajare, intrebari frecvente folosite la un interviu de angajare, vorbim despre joburi din diferite domenii, etc. Se adreseaza intermediarilor sau celor avansati, dar si celor care vor sa efectueze calatorii in Luxemburg sau sa-si gaseasca un job intr-o companie nemteasca. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti gramatica limbii germane, legarea cuvintelor in germana. Poti invata aceste conversatii citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana. Le poti citi si traduce singur sau sub supravegherea unui meditator sau profesor.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Doriti sa mai primiti si alte informatii? Ce anume va intereseaza la acest job? Möchten Sie auch andere Infos bekommen? Was interessiert Ihnen bei diesem Job?
Doriti un contract pe termen lung? Va doriti un salariu mai bun? Möchten Sie einen langfristigen Vertrag? Möchten Sie einen besseren Lohn?
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Interviu angajare
  2. Aplicam la un job
  3. Locuri de munca pentru studenti
  4. Rubrici CV
  5. Joburi in turism
  6. Joburi la restaurant
  7. Intrebari si raspunsuri
  8. La locul de munca
  9. Locuri de munca in domeniul IT
  10. Jouri in domeniul constructiilor
  11. Locuri de munca Administratie
  12. Locuri de munca in educatie
  13. Joburi culturale
  14. Locuri de munca in agricultura
  15. Joburi diverse
  1. Job Interview
  2. Wir bewerben uns um eine Arbeitsstelle
  3. Jobs für Studenten
  4. Lebenslaufrubriken
  5. Arbeitstellen im Tourismus
  6. Arbeitsplatze/Arbeitsstellen am Restaurant
  7. Fragen und Anworten
  8. Am Arbeitplatz
  9. Jobs in der IT
  10. Bauberufe
  11. Arbeitsplätze in Verwaltung
  12. Stellen/Jobs in der Ausbildung
  13. Kulturelle Arbeitsstellen
  14. Arbeitspläze in der Landwirtschaft
  15. Verschiedene Arbeitsplätze
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit,online, interviuri de angajare, experienta profesionala, planuri de viitor, studii medii / superioare, volum de munca, posturi libere / ocupate, atributii, calatorii in interes de serviciu, ore suplimentare, bani, salariati, pauze de masa, contract, sindicate, perioada de proba, locuri de munca, posturi vacante, birou, concedii de odihna, zile libere, beneficii salariale, etc.