Invata limba germana eficient, gratis, cu ajutorul internetului si a acestor expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: viata in mediul rural, iesiri cu prietenii, tari, livrari la domiciliu, etc. Sunt bune pentru nivel mediu, pentru cei care merg in Viena si se confrunta cu diferite probleme care cer cunoasterea acestor expresii specifice. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti scrierea corecta a cuvintelor in limba germana si sa intelegi conversatii intre nemti. Poti invata aceste conversatii ascultand inregistrarile audio in germana si notand cuvintele noi.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Ce nationalitate aveti? Veti vrea vreodata sa va schimbati cetatenia? Was ist Ihre Staatsangehörigkeit? Werden Sie Ihre Staatsbürgerschaft jemals ändern wollen?
Tu nu ai fost mandru/ mandra de tara ta de origine. Ele ar fi trebuit sa fie mandre de traditiile lor, nu sa le renege. Du warst nicht stolz auf dein Herkunftsland. Sie hätten stolz auf ihre Traditionen sein sollen und sie nicht abschwören.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Viata la tara
  2. Nationalitate
  3. Tarile lumii
  4. Livrare la domiciliu
  5. Exprimarea nationalitatii
  6. Permisiuni si interdictii
  7. In oras cu prietenii
  8. La receptia hotelului
  1. Leben auf dem Land
  2. Staatsbürgerschaft
  3. Die Länder der Welt
  4. Die Hauslieferung
  5. Die Ausdrücke des Staatsbürgerschafts
  6. Erlaubnisse und Verboten
  7. In der Stadt mit Freunde
  8. An der Hotelrezeption
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, gradinarit, bunici, plantarea florilor, ustensile taranesti, locul de origine, traditii, cetatenie, catering, preparatele bucatarului, efectuarea platii la livrare, transport inclus in pret, minimul de meniuri pentru o comanda, reduceri de pret, meniuri, desert, bon fiscal, jocuri de noroc, a spune bancuri amuzate, a face farse profesorilor, destinderea cu muzica si filme, rezervarea biletelor pentru cinema / teatru, a se plimba prin parc, a face rezervare, anularea unei rezervari.