Invatam limba germana rapid, fara profesor free de acasa cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: informatii utile despre masini, componentele masinii, a cumpara un model nou, carnet de conducere, etc. Se adreseaza studentilor si celor care merg in Liechtenstein sa-si cumpere o masina. Invatarea acestor conversatii in germana gratuite online te vor ajuta sa inveti limba germana rapid singur, sa intelegi reguli de gramatica si de pronuntie. Poti invata aceste expresii facand traducerea in germana si verificand traducerea facuta de tine cu cea oferita in romana. Le poti traduce singur, fara profesor, in colaborare cu alta persoana, sub supravegherea unui meditator sau profesor.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Ei au carnet de conducere de doi ani. Voi da de permis vara viitoare. Sie haben Führerschein seit zwei Jahren. Ich werde die Führerscheinprüfung nächste Sommer machen.
Ea a picat traseul la examen. Nu ar fi trebuit sa trecem pe rosu, pentru ca riscam sa primim amenda. Sie hat die Route in der Prüfung nicht bestanden. Man sollte nich bei Rot überqueren, weil man eine Bestrafung riskiert.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Cumparam masina
  2. Conducem masina
  3. Semne de circulatie
  4. Componentele masinii
  5. Dotari automobil
  6. Despre masini
  7. Service auto
  8. Tipuri de drumuri
  1. Wir kaufen ein Auto
  2. Fahren wir das Auto
  3. Verkehrsschilder
  4. Das Autozubehör
  5. Autoaufweisen
  6. Über Autos
  7. Service
  8. Straßentypen
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, cum sa descriem o masina, inchiriere masina, a vira la dreapta, semne de circulatie, sens giratoriu, portbagaj, parbriz, schimbarea farurilor, anvelope noi, gemuri electrice, suspendare permis, aer conditioat in masina, senzori parcare, airbaguri, proiectoare de ceata,carlige de tractare, preturile masinilor, dezactivare alarma masina, echipamente audio, scoala de soferi, placute de inmatriculare, oglizi retrvizoare, cotiere, huse de piele, parasolare de iarna, detectoare, a fi prins de politie, categorii de permise, troleibuz, tramvai, treceri de pietoni, lichid de frana, a schimba cauciucuri, a duce masina la service, mecanic, probleme cu masina