Invata limba germana rapid, gratis, de acasa cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: salut, formule de politete, noi cunostinte si modul de prezentare in fata acestora, intrebari legate de locul de origine, etc. Se adreseaza incepatorilor si celor care merg in Germania si au ocazia sa cunoasca persoane noi si sa discute cu acestea in limba germana. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti scrierea corecta a cuvintelor in limba germana. Poti invata aceste conversatii citind textul cu voce tare si ascultand inregistrarile in germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Buna seara, domnisoara! Cum te numesti?/ Cum va numiti? Guten Abend, Fräulein! Wie heißt du? / Wie heißen Sie?
Buna seara, am mai facut cunostinta pana acum? Cred ca ne vom lua la revedere de la musafiri/ oaspeti. Guten Tag, haben wir uns bis jetzt kennengelernt? Ich glaube, dass wir uns von den Gästen/ Besucher verabschieden werden.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Invatam sa salutam
  2. Intalnim pe cineva
  3. Varsta si loc de origine
  4. Expresii utile in timpul noptii
  5. Regretul, Bucuria
  1. Lernen wir begrüssen
  2. Wir jemanden treffen
  3. Alter und Geburtsort
  4. Nützliche Ausdrücke
  5. Bedauern, Freude
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, dimineata, la amiaza, seara, ne prezentam, persoane straine, cunoscuti, varsta, locul de origine, regrete, bucurii