Invatarea limbii germane rapid, corect, pe cont propriu gratis online cu aceste propozitii audio mp3 unde vorbim in nemteste despre: animale de companie, animale de la zoo, cum sa ingrijesti animalele, boli, analize, etc.Sunt bune pentru copii sau adulti care merg in Austria si vor sa viziteze o gradina zoologica, vor sa-si cumpere un animalut de companie sau au unul care se imbolnaveste si trebuie sa-l duca la veterinar. Aceste conversatii gratuite online te vor ajuta sa inveti limba germana rapid singur, sa legi cuvinte si sa formezi propozitii corecte. Poti invata aceste expresii ascultand inregistrarile audio, verificand traducerea facuta de tine cu cea oferita in romana. Le poti traduce singur, sau sub supravegherea unui meditator sau profesor.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Puii se plimba dupa mama lor. Vom taia porcul de Craciun. Die Jungtiere verfolgen ihre Mutter. Wir werden den Weihnachtsschwein schneiden.
El a cumparat o rata frumoasa si galagioasa. Ea ar trebui sa isi cumpere un husky. Er hat ein schönes und lautes Gans gekauft. Sie soll einen Husky kaufen.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Animale de companie
  2. Hrana
  3. Animale domestice/de casa
  4. Nume de pasari
  5. Animale salbatice
  6. Animale de la tara
  7. Animale, Pui, Copii
  8. Mamifere
  9. Caini si pisici
  10. Pesti
  11. Reptile
  12. Insecte
  13. Crustacee
  14. La veterinar
  15. Amfibieni
  1. Haustiere
  2. Das Futter
  3. Haustiere
  4. Die Namen der Vögel
  5. Wilde Tiere
  6. Der Tiere im Haushalt
  7. Tiere, Jungtiere, Kinder
  8. Säugetiere
  9. Hunde und Katzen
  10. Fische
  11. Reptilien
  12. Insekten
  13. Krebstiere
  14. Der Tierarzt
  15. Amphibien
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit,online, pisica, a cumpara un caine, hamster, papagal, a hrani pasarele, cusca, magazinul de animale, imbolnavirea animalelor, pestisori, a scarpina burta animalului, mancare pentru animale, blana cainilor, pechinezi, a spala animalele, seminte pentru papagali, pedigree, hrana pentru pisici, tipuri de mancare pentru animale, zgarda, lesa, otrava pentru sobolani, a duce animalul la veterinar, analize pentru animale de casa, a face passaport unui animal, a mieuna, nume de pasari, animale salbatice,canii vagabozi, canii fara zgarda, pisici abandonate, adaposturi pentru animalele fara stapan, animale protective cu puii lor, pisici gestante, hidratarea animalelor, supravietuirea puilor, alaptarea puilor de animale, a cumpara un animal pentru copil, capre, magari, tauri, dresori pentru caini, a taia porcul de craciun, rate, pesti, carne de vita, carne de porc, etc.