Invata limba germana rapid si singur gratis cu ajutorul internetului cu aceste expresii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: activitati scolare si extrascolare, a da copilul la scoala, elevi silitori, materie preferata, a invata pentru test, motivarea absentelor, participare la olimpiade, a ramane corigent, etc. Se adreseaza incepatorilor si celor care vor sa urmeze studiile intr-o unitate de invatamant din Germania sau vor sa discute despre scoala cu elevi/studenti vorbitori de limba germana. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti scrierea corecta a cuvintelor in limba germana si sa-ti imbogatesti lexicul. Poti invata aceste conversatii citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
La ce scoala inveti? Eu imi voi da copilul la cea mai buna scoala. In welcher Schule lernst du? Ich werde mein Kind an die beste Schule einschreiben.
Ei au ales profilul real/ uman. Elevii silitori ar trebui sa vina bine pregatiti la ore, daca vor note mari. Sie haben das reale/ humane Profil gewählt. Fleißige Schüler sollten gut vorbereitet in die Unterrichten sein, wenn sie große Zensuren wollen.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. La scoala
  2. Sistemul de invatamant
  3. La Gradinita
  4. Despre elevi, profesori
  5. Profesori, uniforme
  6. Diplome si examene
  1. In die Schule
  2. Das Schulsystem
  3. Vom Kindergarten
  4. Über Schüler, Lehrer
  5. Lehrer, Uniforme
  6. Diploms und Prüfungen
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, sala de curs, acces internet pentru elevi, pedepsirea elevilor, a participa la concursuri, diriginte, instintarea parintilor despre absentele copiilor, a face proiecte pentru note mai mari, a invata o limba straina, a face temele pentru acasa, copii problematici, doamna educatoare, clasele primare, a invata scrierea si citirea, scoala profesionala, a alege o facultate, a opta pentru un master, scoala de prestigiu, note test / teza, sedinte cu parintii, a ramane repetent, a lua premii, atentie la cursuri, materii, bacalaureat, a lenevi la scoala, profesorul de sport, directorul unei scoli, a purta uniforme, cravata pentru elevi, olimpiade, cheia liceului, atentia la ore, a copia la teste de verificare, note, burete, creta, semestre scolare, a promova clasa, teme pentru acasa, exmatricularea elevilor indisciplinati, referate, orar incarcat, vacante, diploma de bacalaureat, bursa de merit, bursa pentru ajutor social, examen de admintere, a sustine doctoratul, etc.