Descoperim limba germana de acasa, singuri, gratuit online cu aceste propozitii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: sporturi de vara, a face fitness, a merge la sala, a lua parte la activitati sportive, a mentine sanatatea cu ajutorul sportului, exercitii la barna, antrenamente cu rolele, golf, evenimente sportive, etc. Se adreseaza incepatorilor si iubitorilor de sport, celor care vor sa efectueze calatorii in Elvetia si sa discute despre sporturile preferate. Studiul acestor expresii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti scrierea corecta a cuvintelor in limba germana, sa comunici mai usor si sa identifici reguli de pronuntie. Poti invata aceste conversatii citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Jocul in echipa este placut. Vom concura impotriva unor campioni. Team Spiel ist angenehm Wir werden gegen Meister konkurieren.
Ai vazut/ Ai fost la meciul de box de aseara? Ei ar trebui sa se apuce de facut fitness. Sahen / Waren Sie schon bei den Boxkampf von letzter Nacht? Sie sollten Fitness treiben beginnen.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Sporturi preferate
  2. Activitati fizice
  3. Sporturi de iarna
  4. Sporturi pe apa
  5. Sporturi extreme
  6. Minte sanatoasa in corp sanatos
  7. Exercitii fizice
  8. Sporturi individuale
  9. Sporturi olimpice
  10. Sporturile mintii
  11. Sporturi de vara
  12. Sporturi pe echipe
  1. Lieblingssports
  2. Physische Tätigkeiten
  3. Wintersport
  4. Wassersports
  5. Extreme Sporten
  6. Gesunder Geist in gesundem Körper
  7. Physische Übungen
  8. Individuälle Sporte
  9. Olympische Sporte
  10. Denksport
  11. Sommersports
  12. Sportmannschaft
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, tenis, handbal, fotbal, box, a face abdomene, patinaj, echitatie, extensii pe spate, hochei, ciclism, sarituri cu schiuri, sporturi nautice, caiac, polo, tir, scrima, arbitri, fauturi, goluri, meciuri de fotbal, baschet, arte martiale, exercitii aerobice, a-si dezvolta musculatura, oina, surf, bodybuilding, volei, floatri, alimentatie sanatoasa, etc.