Studiaza limba germana rapid, corect, pe cont propriu gratis de acasa cu aceste propozitii audio mp3 unde vorbim in nemteste despre: personalitate, insusiri morale, probleme de personalitate, inteligenta, sanatate mentala, etc. Sunt bune pentru nivel mediu sau persoane care merg la psiholog in Munich. Invatarea acestor conversatii in nemteste gratuite online te vor ajuta sa inveti limba germana rapid singur, sa intelegi alte persoane cand vorbesc in germana, sa intelegi filme in limba germana, sa te exprimi mai usor in germana. Poti invata aceste expresii ascultand inregistrarile audio si citind cu voce tare textele. Le poti citi singur, fara profesor, in colaborare cu alta persoana, sub supravegherea unui meditator sau profesor.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Ea este o persoana melancolica/ vesela. Ma voi infuria daca nu imi va iesi cum vreau eu. Sie ist eine melancholische/ fröhliche Person. Ich werde mich ärgern wenn es mir nicht gelungen wird, wie ich will.
Ei au fost socati/ mirati sa afle vestea cea rea. Nu ar trebui sa ne umilim niciodata, pentru ca nu se merita. Sie waren schockiert/ verwundert den schlechten Nachricht zu erfahren. Wir müssen uns nie demütigen, weil es sich nicht leistet.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Trasaturi de personalitate
  2. Caracterizari, emotii, gandire
  3. Modele terapeutice
  4. Stari de spirit
  5. Valori, credinte, creativitate
  6. Motivatie, inteligenta
  7. Pregatirea viitorului
  8. Emotii pozitive
  9. Emotii negative
  10. Stabilirea obiectivelor
  1. Charaktereigenschaften
  2. Charakterisierungen, Gefühle, Denken
  3. Therapeutische Modelle
  4. Verschiedene Stimmungen
  5. Werte, Glauben, Entscheidungen
  6. Willen, Intelligenz
  7. Vorbereitung der Zukunft
  8. Positive Emotionen
  9. Negative Emotionen
  10. Ziele setzen
invata germana gratuit, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea propozitiilor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online,melancolie, veselie, a se infuria, soc, mirare, a te umili, traininguri pentru job, interviuri, gandire pozitiva, gandire obiectiva / subiectiva, a te concentra pe ce iti doresti, a merge la psiholog, a face planuri de viitor, importanta relatiilor interumane, cum sa depasim situatiile de criza, tehnici psihologice, a tine cont de parerea celorlalti, dezvoltarea aptitudinilor si talentelor personale, a medita, a se ruga, increderea in sine, discursuri motivationale, a vorbi in public, a trece peste stres, a face yoga, pregatirea pentru viitor, relatiile interumane, a participa la interviuri, a reusi in viata, cursuri de dezvoltare personala, a depasi problemele vietii, autoeducare, invatare din greseli, impunere de limite personale, dragoste, bucurie, pasiune, gelozie, indignare