Studiaza limba germana simplu si eficace free de acasa cu aceste connversatii audio mp3 si scriere text cu traducere in romana unde vorbim in germana despre: excursia cu cortul, rezervarea la hotel, plata pe internet, vizita diverse obiective turistice, plaja, piscina, concediul anual, calatorie cu vaporul etc. Se adreseaza incepatorilor si excursionistilor, celor care vor sa efectueze calatorii Austria. Studiul acestor propzitii audio in nemteste gratuite online te vor ajuta sa comunici cu un vorbitor nativ de limba germana, sa te exprimi mai usor si sa intelegi reguli de gramatica. Poti invata aceste fraze citind textul si ascultand inregistrarile audio in germana singur sau sub supravegherea unui profesor sau a altor persoane cunoscatoare de limba germana.
Extras Audio si Text - Continuare si Alte Propozitii Audio Germana in Meniul de Jos
Mergem sa vizitam Poarta Brandenburg? Ea va merge sa cumpere bilete la opera din Viena. Gehen wir das Brandenburgertor besuchen? Sie wird Karte fϋr die Oper in Wien kaufen gehen.
Ei au fost incantati de Turnul Eiffel. Nu ar fi trebuit sa mearga la Turnul din Pisa. Sie waren vom Eiffel Turm aufgeregt. Sie sollten nicht nach das Turm in Pisa gegangen werden.
↓ ↓ ↓ Studiaza Textul si Asculta Alte Expresii Audio in Germana Traduse in Romana ↓ ↓ ↓
  1. Destinatii turistice
  2. La hotel
  3. Evaluari turistice
  4. Directii in vacanta
  5. Despre vacante
  6. Turismul
  1. Touristische Ziele
  2. Im Hotel
  3. Turistische Beurteilungen
  4. Hinweise in den Ferien
  5. Über Ferien
  6. Der Turismus
invata germana gratis, germana audio, ghid de conversatie roman-german, formarea frazelor in limba germana, germana pentru incepatori, gratuit, online, destinatia pe care dorim s-o vizitam, conditiile climaterice, a dormi pe plaja, intrebam directia, durata sejurului, tipul de camera dorita, plata la destinatie, adunarea de informatii la agentie de turism, pana de cauciuc, a cauta gazda, a sta la hotel, a merge cu rulota, a face poze la peisaje si obiective turistice, durata concediului la mare, a face camping, a pleca cu rulota, caracterizarea timpului in vacanta, vacanta exotica pe o insula, aniversarea casatoriei, croaziera pe mare, drumetii , escaladarea muntilor, plimbari la malul marii, valuri si nisip, Caracterizam bucataria unei tari, evaluam vacanta avuta si locurile vizitate, vorbim despre vacantele de Sarbatori :Paste si Craciun.